Wie zijn wij Waarom ons sponsoren Formules
Jack Consultronic Reece
Castrolle Loots T-Press Verheyen
Streeploos Corsendonk One bill Aquarius

Wie zijn we?

Korfbalclub Ri4a/Deurne uit Antwerpen (Deurne) is één van de topclubs in België zowel met haar kernploegen als met haar jeugdploegen. Onze kern speelt in de topkorfbal league en behoort dus bij de top 8 van België. Vele van onze jeugdploegen spelen ook op het hoogste niveau en de toppers van weleer spelen nu in één van onze gewestelijke ploegen. Ondertussen bestaat Riviera 95 jaar en zijn we op verschillende vlakken pioniers in onze sport. Niet zo lang geleden waren we medeoprichters van Korfbal tv dat uiteindelijk resulteerde in een blijvend project te volgen op Sportbeat. Als vooruitstrevende club heeft onze club de erkenning behaald als Multimove club via het Bloso . Hier wordt vooral aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling van het kind. Natuurlijk willen we deze pagadders ooit op onze velden zien korfballen.

Waarom juist ons sponsoren?

Korfbalclub Ri4a/Deurne wil zijn wolven optimaal begeleiden in al hun noden. Daarom is de club in 2017 verhuisd naar een gloednieuwe sportzone met bijhorende accommodatie en kunstgrasvelden recht tegenover het splinternieuwe Sportoase. Om dit project meer glans te geven kan Riviera/Deurne een extra duwtje in de rug gebruiken. Om u te bedanken voor uw sociaal engagement proberen wij uw naamsbekendheid/omzet optimaal te verhogen. Als topclub hebben wij hier uiteraard de nodige tools voor. Zo verschijnen wij regelmatig in verschillende media zoals Gazet Van Antwerpen, Sportbeat, ATV enzovoort. Voeg daar nog onze eigen website, facebook, twitter en instagram bij en we zijn compleet. Nu jullie nog J Join us in the hunt! Omdat we beseffen dat u zoveel mogelijk in beeld wil komen voorzien wij al vanaf het zilveren pakket shirt sponsoring. Indien u interesse heeft voor één van onze pakketten nodigen we u graag uit om eens een korfbalwedstrijd bij te wonen. Zo kan u live zien wat een boeiende sport we hebben. Ons team geeft u graag wat uitleg over de sport & sponsormogelijkheden.

Formules

Brons

250€/jaar

Eerst en vooral zal uw bedrijf met logo prijken op een banner met andere sponsors in onze kantine en bij opnames interviews na onze wedstrijden tijdens de zaalcompetitie. Uw logo zal verschijnen op onze website, in onze wekelijkse flash en ook op onze tv in de kantine. Via deze 3 kanalen zullen wij samen met u een voorstelling geven van uw bedrijf. Dit uiteraard om binnen onze club aan klantenwerving te doen. Bovendien willen we onze sponsors ook betrekken bij onze belangrijkste evenementen. Daarom nodigen we u bijvoorbeeld graag uit op onze nieuwjaarsreceptie waar u met onze leden en andere sponsors in contact kan komen.

Zilver

500€/jaar

Idem als het bronzen pakket.
Als extra zal er een banner worden besteld en opgehangen worden tijdens de thuiswedstrijden op onze terreinen ter hoogte van het terras met onmiddellijk zicht van alle passanten, supporters en spelers. Exclusief met uw logo of gegevens indien u dit wenst. Bij shirtsponsoring zal in overleg met ons sponsorcomité één van onze jeugdploegen of één van onze senioren ploegen spelen met uw logo op het shirt.

Goud

1250€/jaar

Idem als het zilveren pakket.
Ook in dit pakket staat de shirtsponsoring centraal. In het gouden pakket heeft u de keuze om ofwel de volledige jeugd te laten spelen met uw logo op hun shirt of onze voltallige kernploeg. Extra zal tijdens onze thuiswedstrijden op het terreinscorebord uw logo prijken op een opvallend reclamebanner/bord als eyecatcher.

Platina

4800€/jaar

Ons platina pakket is absoluut het neusje van de zalm. Hierbij heeft u uiteraard alles wat in alle voorgaande pakketten zit. Met als verandering dat elk team van onze club met uw logo zal spelen op zijn of haar shirt. Bovendien zal de club haar naam verweven met uw bedrijfsnaam. Dit brengt met zich mee dat uw bedrijf steeds vermeld wordt in alle communicatie en alle persberichten rond Korfbalclub Ri4a/Deurne.
wave